Безлихвени кредити до заплата
Безлихвени кредити до заплата

Безлихвени кредити до заплата

4.9/5 - (11 votes)

Със сигурност най-изгодните бързи онлайн кредити на кредитния пазар в Бълария са заемите с 0% лихва, които повечето кредитни компании предлагат за нови клиенти. Този вид обикновено представлява безлихвен кредит до заплата.

Какво представляват краткосрочните безлихвени бързи кредити?

Тези кредити  без никакви допълнителни разходи приличат на стандартните бързи кредити и условията за получаване и погасяване са същите, като при всички други. Ето защо, имате възможност да кандидатствате за кредит с 0 лихва по телефона или чрез Интернет и да бъдете одобрени в рамките на няколко часа в същия ден. По тази начин може да усвоите заем с нулева лихва и да го погасите за срок от един месец без никакво допълнително оскъпяване.

В случай, че не съумеете да върнете дължимото в договорения срок, можете да помолите фирмата да ви удължат срока, но тогава вече услугата ще бъде като обикновените кредити и след като пропуснете датата за плащане, кредитът ще стане като обикновените заеми. Ето защо тогава вече ще ви бъде начислена лихва за цялата използвана сума. По тази причина е от голямо значение да погасите задължението си в договорения период и ако се случат непредвидени обстоятелства, които затруднят плащането, е по-добре да изтеглите друг безлихвен кредит от друга фирма, за да изплатите навреме първото задължение и да не се налага да плащате допълнителни средства на заемодателя си. Много хора практикуват закърпването на семейния бюджет с теглене на няколко поредни безлихвени заема от различни кредитори.

Реални ли са кредитите с 0% лихва?

При получаване на такъв кредит фирмите за бързи заеми обикновено отпускат суми до 500 лева, но е възможно при определени условия да получите и безлихвен кредит до 1000 лв. Легитимните кредитни компании, които са вписани в ЦКР и имат добро име наистина отпускат такива заеми без допълнителни такси за различни услуги, скрити комисионни за посредници или други разходи. При тези кредити вашия ГПР, трябва да е равен на 0%. Тези предложения на кредитните доставчици са наистина най-предизвикателните, защото както знаете няма нищо безплатно. Само че фирмите започнаха да предлагат такива заеми, защото броят им се увеличава постепенно и с нарастването на конкуренцията те се принуждават да предлагат все по-изгодни условия и по-ниски разходи по кредитите си, за да привлекат вниманието на потребителите към себе си. Те се надяват, като отпуснат безлихвен заем на един клиент и той се увери, че фирмата държи на думата си и спазва всички договорки, в бъдещ момент, когато той се нуждае от пари, ще се обърне за финансова помощ именно към нея.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА