Меню Затваряне

Потребителски кредити

Искате да закупите собствено жилище, кола или пък вече не издържате вида на старото си жилище и се нуждаете от незабавен ремонт, а парите ви не стигат? Вашето решение са потребителските кредити. В днешно време те са толкова изгодни, че дори не изискват от вас да залагате нещо като например недвижимо имущество. В зависимост от вноската, която ще изберете да вкарвате на месец ще зависи и времето, което ще се изиска, за да погасите кредита напълно. Вноските могат да бъдат най-различни, от 500-700лв. до 50 000лв.КРЕДИТ СУМА ИСКАНЕ
EASYCREDIT 8000 лв. ЗАЯВИ КРЕДИТ
FERRATUM 5000 лв. ЗАЯВИ КРЕДИТ
CREDIRECT 3000 лв. ЗАЯВИ КРЕДИТ
PROFICREDIT 5000 лв. ЗАЯВИ КРЕДИТ

Kредити от банки без поръчител
На пазара за кредити конкуренцията е огромна, а офертите се равняват на цял океан от възможности. Лихвите, както и сумите, които се отпускат като опции са най-различни. Ако имате чисто и добро кредитно минало, имате огромен шанс да бъдете одобрен за дадена сума без проблем. Какво ще рече това? Означава, че в миналото сте имали теглени суми, чиито вноски сте вкарвали безпроблемно и без да се бавите. За да бъдем напълно искрени, дори и да не е било точно така, то шансовете ви отново не са нулеви. В този случай ще бъдете подложени на по-дълга процедура, в която да показвате доходите си, да намерите човек, който да ви бъде гаранция, т.е. поръчител и сумата, която ще получите, вероятно може да бъде по-малка. Освен банките, съществуват и институции за бързи кредити, в които условията са по-прости. Независимо от това кои точно ще изберете, уверете се, че всичко е легитимно и не става въпрос за поредния измамник, който ще ви завлече с много пари.

Потребителски кредит без обезпечение
Въпросът за кредита без обезпечение, стои по следния начин – фиксирана вноска и лихва, по ваш избор. Трябва да имате предвид, че веднъж определена, лихвата не се променя, тъй като тя обхваща целия период на погасяване.

В офисите може да поискате консултантите, които работят там, да ви запознаят по-подробно с условията и да ви представят оферти, като за това няма да се наложите да заплащате.