Безлихвени кредити
Безлихвени кредити

Безлихвени кредити

5/5 - (10 votes)

Безлихвените кредити се отпускат след подписване на споразумение със заемодател, който е одобрил заявлението ви за избрана от вас сума и са предназначени за нови клиенти. Когато избирате такъв кредит трябва да внимавате и да изберете предложение, при което изрично е упоменато, че ГПР е 0. Прочетете детайлно и условията за погасяване, както и какво ще последва в случай, че не успеете да върнете сумата навреме. Ако теглите първи кредит с 0 лихва от фирма, която поддържа висока стандарт на своите услуги и е вписана в ЦКР към БНБ, би трябвало да върнете точно толкова, колкото сте усвоили без допълнително оскъпяване.

 

 

Този кредитен продукт представлява безлихвен кредит до заплата, а сумите не са големи и се погасяват обикновено за срок от един месец. Именно затова е известен като безплатен кредит до заплата. Сумите са с лимит до 500 лв., но при определени условия, те е възможно да ви бъде отпуснат и безлихвен кредит до 1000 лв. Тези заеми са добро решение за създаване на кредитна история, която ще улесни одобряването ви за друг, по-голям заем в бъдеще. Дори, ако изтеглите няколко безлихвени първи заема от различни фирми и ги погасите навреме, те ще рефлектират върху решението на заемодателя в утрешния ден, от който кандидатствате за потребителски или ипотечен кредит със сериозна сума.

Кой отпуска първи кредит с 0% лихва?

Тези кредитни продукти се предлагат от кредитните компании. При тези заеми връщате толкова, колкото сте вземи еднократно или с месечни вноски. Ако сте взели безплатен заем от 1 000 лева, може да го погасите на пет месечни равни вноски от по 200 лева. Такива заеми може да получат хората, които фирмите възприемат като надеждни кредитополучатели и желаят да ги включат в своя списък с лоялни клиенти. Такива са хората с добра кредитна история и високи доходи. Това са хората с добра кредитоспособност, които на пръв поглед не носят риск за фирмите.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА