Начало » Безлихвени кредити

Безлихвени кредити

by

Безлихвените кредити се отпускат след подписване на споразумение със заемодател, който е одобрил заявлението ви за избрана от вас сума и са предназначени за нови клиенти. Когато избирате такъв кредит трябва да внимавате и да изберете предложение, при което изрично е упоменато, че ГПР е 0. Прочетете детайлно и условията за погасяване, както и какво ще последва в случай, че не успеете да върнете сумата навреме. Ако теглите първи кредит с 0 лихва от фирма, която поддържа висока стандарт на своите услуги и е вписана в ЦКР към БНБ, би трябвало да върнете точно толкова, колкото сте усвоили без допълнително оскъпяване.

  ЗАЯВИ КРЕДИТ  

Този кредитен продукт представлява безлихвен кредит до заплата, а сумите не са големи и се погасяват обикновено за срок от един месец. Именно затова е известен като безплатен кредит до заплата. Сумите са с лимит до 500 лв., но при определени условия, те е възможно да ви бъде отпуснат и безлихвен кредит до 1000 лв. Тези заеми са добро решение за създаване на кредитна история, която ще улесни одобряването ви за друг, по-голям заем в бъдеще. Дори, ако изтеглите няколко безлихвени първи заема от различни фирми и ги погасите навреме, те ще рефлектират върху решението на заемодателя в утрешния ден, от който кандидатствате за потребителски или ипотечен кредит със сериозна сума.

Кой отпуска първи кредит с 0% лихва?

Тези кредитни продукти се предлагат от кредитните компании. При тези заеми връщате толкова, колкото сте вземи еднократно или с месечни вноски. Ако сте взели безплатен заем от 1 000 лева, може да го погасите на пет месечни равни вноски от по 200 лева. Такива заеми може да получат хората, които фирмите възприемат като надеждни кредитополучатели и желаят да ги включат в своя списък с лоялни клиенти. Такива са хората с добра кредитна история и високи доходи. Това са хората с добра кредитоспособност, които на пръв поглед не носят риск за фирмите.

 

  ЗАЯВИ КРЕДИТ