Безлихвен кредит до 1500 лв
Безлихвен кредит до 1500 лв

Безлихвен кредит до 1500 лв

4.7/5 - (14 votes)

Как можете да кандидатствате за безлихвен кредит до 1500 лв

Лесно е да получите пари за кратко време безлихвен кредит до 1500 лева от кредитните компании, които оперират на финансовия пазар у нас. Това обикновено са заеми, които се отпускат до заплата и хората с добра кредитна история са с предимство. С тези преференциални продукти се финансират нови клиенти, с цел да се уверят, в надеждността на фирмите и в бъдеще, когато им потрябват отново пари назаем, да се обръщат към тях, позовавайки се на положителния опит.

Най-често тези заеми се използват от небанкови дружества, за да привлекат вниманието на нови клиенти. В допълнение към липсата на плащане при използване, отличителните им характеристики са малка сума, кратък период, липса на изисквания за сигурност и целенасочено използване на средства, което заедно увеличава тяхната привлекателност.

Получаването на първия заем с 0% лихва позволява на клиентите да се запознаят със спецификата на работата на небанковите кредитни компании чрез собствен опит, а в случай на успешно връщане на средства в уговорения срок, това има положителен ефект върху тяхната кредитна история.

В бъдеще това може да служи като добра гаранция за получаване на заем не само в компании за микрофинансиране, но и в банки, които отпускат заеми на населението само ако имат положителна кредитна история.

В момента безлихвени заеми се предлагат от тесен кръг фирми. Процедурата за регистрацията им не се различава от процедурата за получаване на стандартен заем – те могат да бъдат получени онлайн на клиентска карта, чрез касите на Изи Пей или под формата на пари в брой от офис. На пазара има и компании, които предлагат денонощни заеми, както и заеми през уикенда, като незабавно превеждат парите на клиентите.

Нашият портал съдържа актуална информация за текущите предложения на компаниите за микрокредитиране. С негова помощ можете незабавно да изберете заем, който ви подхожда според параметри като лихвен процент, сума, срок, процедура за отпускане и изплащане.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА