Кредити в Англия 
Кредити в Англия 

Кредити в Англия 

5/5 - (12 votes)

Кредити за българи във Великобритания

 

krediti-onlineЗначителен брой от хората в наши дни в определен момент от живота си са теглили пари от приятел, банка, фирма за краткосрочни кредити и т.н. Макар, че у нас процедурата по издаване на кредитна карта от банка е доста лесна и бърза, то в Англия ситуацията е съвсем различна. Тя е една от страните, в която българите доста трудно се справят с този проблем.

Най-същественият фактор за банките във Великобритания е потребителя да има добра кредитна история. Всъщност чистото минало е определящо за всички видове финансови услуги, които чужденците могат да поискат от тях, а не само за издаването на кредитна карта. В случай, че човек няма добра кредитна история, той моментално излииза от листа с клиенти, които могат да получават такива и други видове изгодни финансови предложения.

Положително становище на Острова получават само хората с изрядно кредитно досие, на които банките могат да имат пълно доверие, че ще обсужват своите задължения безупречно. Разбира се, ако човек попадне в списъка на хора с добър кредитен рейтинг пред него се отварят много възможности. Финансовите организации започват с веремето да го информират за различните намаления, отстъпки и промоционални оферти.

 Кредити за българи във Великобритания

Преди да кандидатствате за заеми в Лондон, независимо дали става въпрос за ипотечен заем, кредитна карта или личен кредит има няколко неща, които човек може да направи, за да увиличи шанса си кредитодателите да му дадат положително становище. Дори хората, които мислят, че имат добро кредитно минало, следва да вземат копие от кредитния си доклад, за да се уверят, че всичко, което пише за тях е достоверно и няма допуснати грешки. Копие от кредитния доклад се получава срещу символична сума от две агенции кредитно минало – Experian (www.experian.co.uk) и Equifax (www.equifax.co.uk). След като човек веднъж вече е провери кредитния си рейтинг е добре да го следи в бъдеще и регуларно да си прави справка.

Има още едно основание, човек да прави проверка на информацията редовно. Така може да се убеди, че друго лице не използва данните му при кражба на самоличност.

В случай, че го човек го направи и открие нещо нередно, трябва веднага да алармира кредитодателите. Що се отнася до кредитното досие, тези съвети могат да помогнат за подобряването му, а това автоматично ще повиши шанса кредитодателите да бъдат по-благосклонни към кандидатурата за кредитни продукти.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА