Кредити без доказване на доход
Кредити без доказване на доход

Кредити без доказване на доход

5/5 - (11 votes)

Вземането на заем от банка, ако имаме трудов договор изглежда изключително просто в наши дни. Не всички финансови институции обаче, са добре настроени към неработещите. Дори безработните, които не са надеждни клиенти, могат да имат проблем с получаването на кредит от банките. И така, с този пост ще разберете, как може да се получи такъв заем, ако нямаме документи, с които да докажем, че получаваме регулярен, стабилен доход.

 

Как да получим заем за безработни на месечни вноски?

Според практически всяка банка, която предлага заеми на своите клиенти, всяко безработно лице автоматично се дисквалифицира като потенциален кредитополучател. Липсата на фиксирано възнаграждение, документирано в подходящ трудов договор, означава за банката, че лицето няма да може да покрие разходите, свързани с кредита. Затова безработните, които са наясно с този подход на банките, дори не се опитват да кандидатстват за кредит от тях. Струва си да се припомни обаче, че безработното лице не винаги е лишено от доход, който може да поддържа един евентуален кредит. Например, това могат да бъдат студенти, които не печелят, но въпреки това имат определени източници на доходи. Това може да е месечна финансова подкрепа от родители или стипендии, отпускани от университета, в който следват.

Разсрочен заем за безработни – за какво става въпрос?
Както вече бе споменато, заемът за вноски за безработни е доста специфичен финансов продукт. Той не се предоставя от традиционни банки, а от различни видове кредитни компании, като например фирмите за бързи онлайн заеми. Въпреки това, предлаганите от тези фирми кредитни продукти в областта на заемите за безработни лица имат сходни правила. Преди всичко това обикновено са заеми за кратки периоди, които обикновено възлизат на максимум 30 дни. Разбира се, има и оферти, включващи по-дълги периоди на погасяване.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА

 

 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА