Кредити за българи в чужбина 
Кредити за българи в чужбина 

Кредити за българи в чужбина 

5/5 - (13 votes)

krediti-onlineБързи кредити за българи в чужбина е една възможност, на която винаги можете да разчитате, ако случайно нещо се обърка и сте попаднали в затруднена ситуация. На всеки може да се случи да отиде в чужбина, за да печели повече, но по една или друга причина обстоятелствата да се стекат така, че да се нуждаете от бърза финансова инжекция.

Особено, когато става дума за по-солидна сума, тогава нещата трябва да бъдат много добре обмислени. На никого няма да му бъде приятно при едно неочаквано стечение на обстоятелствата да се окаже в невъзможност да изплаща кредита, който институциите са решили да му отпуснат. Нека видим какви са стъпките, по които трябва да вървите, за да стигнете до реализация на идеята за кредит.

 

 

Заеми за българи работещи в чужбина

Разбира се, добре е да бъдете наясно още от самото начало на търсенето на подходящ кредитор, че не всяка банка е склонна да отпуска кредити на българи, които живеят за постоянно извън страната. Добрата новина обаче е, че все пак съществуват и финансови институции, които могат да ви свършат добра работа.

Видът на тези кредити е ипотечен и по принцип не се различава кой знае колко от обикновените такива заеми, отпускани в залог на недвижимо имущество за българите, които живеят в страната. Разликата е предимно в това, че за хората, които живеят за постоянно в чужбина институциите изискват по-висок процент на самоучастие.

Като залог за погасяването на заема се приема съответният имот, който сте решили да ипотекирате. За да се информирате най-точно за сумата, която можете да получите, следва да посетите офиса на съответната банка и да разговаряте със служител, който да отговори конкретно на вашите въпроси. При всяка банкова институция условията са индивидуални, което и на практика обезсмисля даването на готови съвети или указания. Все пак можем да ви помогнем с информацията, че обикновено сумата, която се отпуска не надвишава 80 процента от пазарната стойност на ипотекираният имот.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА