Кредити от заложни къщи
Кредити от заложни къщи

Кредити от заложни къщи

5/5 - (12 votes)

Спешни заеми от заложни къщи

Няма нищо по-хубаво от това никога да не ви се налага да теглите кредити, но за съжаление, това в днешно време е изключителна рядкост. И няма нищо необичайно, тъй като нито един от нас не е застрахован от неочаквани събития, които да доведат до парични затруднения. Много често имаме нужда от някаква сравнително малка сума за кратък период от време. Тегленето на банкови кредити понякога може да е твърде бавно, поради което много хора предпочитат да използват услугите на заложните къщи.

 

 

Спешни заеми от заложни къщиВ заложната къща кредитът ви ще бъде отпуснат веднага, което е изключително удобно. Това обаче се случва само след като оставите подходящ залог. Всички заложни къщи ще ви дадат паричен заем срещу злато, сребро или техника. В случай, че бързо успеете да върнете заема, тази сделка е много добра. Предимството е първо, че изобщо не чакате и не е необходимо да представяте купища документи, както това се налага при някои банкови институции. Лична карта и понякога документ за собственост върху вещта са напълно достатъчни за да получите сумата, която искате.

Имайте предвид обаче, че когато залагате определена вещ, дори и да става дума за чисто нова техника, заемите, които заложните къщи отпускат варира между 30-40 % от стойността по фактура. Това се прави с цел заложната къща да си гарантира възвръщаемостта на отпуснатите средства, в случай, че вие не успеете да си откупите вещта. При едно подобно негативно развитие на нещата, вие ще загубите вашия залог, който трябва да бъде продаден, за да се възстановят разходите на кредитора. Това следва да се има предвид, при обмисляне на сумата, която ви е необходима.

Разбира се, при избора на заложна къща, трябва много да се внимава, тъй като не всички са легитимни. Нашият съвет е да се насочите към по-голяма и популярна заложна къща, която вече съществува на пазара дълго време. По този начин можете да си спестите много неприятности в бъдеще.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА