Заем, за плащане на сметка за ток
Заем, за плащане на сметка за ток

Заем, за плащане на сметка за ток

5/5 - (11 votes)

В наши дни все повече хора търсят кредит за битови сметки. Статистиката сочи, че всеки трети заем е, за да се покрият спешни плащания за ток, парно, вода, телефон и интернет. По принци този вид кредити са от групата на бързите заеми и са в размер от 100 до 600 лева, като се връщат до заплата. Понякога обаче, те могат да са и под формата на потребителски заем и да достигнат размер от 2 000 – 2 500 лв. и се погасяват като разсрочено плащане на ток и комунално-битови сметки за период от няколко месеца.

 

 

Почти всички фирми отпускат бърз нецелеви кредит за сметки. С увеличаването на сметките за отопление най-вече през студения сезон, много семейства теглят заем, за да закърпят семейния бюджет. Именно затова фирмите за краткорсочни заеми предлагат изключително изгодни условия на този вид кредитни продукти. Най-популярният от тях е заемът с 0% лихва за нови клиенти. Ако средствата се върнат навреме в срок от един месец, не се начисляват никакви допълнителни разходи и потребителят връща точно толкова, колкото е взел.

В допълнение, кредитите за битови сметки са с малък размер и минимално оскъпяване. Те са бързи и достъпни, тъй като се предлагат, както във физическите офиси, така и онлайн. За тях може да кандидатствате от лесно и удобно от комфорта на дома от всяко мобилно или фиксирано устройство, поддържащо Интернет. Кандидатстването, одобрението и отпускането на средствата става в рамките на същия ден.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА