Бърз кредит до заплата
Бърз кредит до заплата

Бърз кредит до заплата

5/5 - (12 votes)

Какво е бърз кредит до заплата?

Този тип бързи онлайн заеми се отпускат предимно от небанкови финансови институции. Никоя банка не отпуска тези видове заеми без посещение на физически офиси и с малка сума и кратък период на погасяване.

 

 

Какви са условията за кредит?

В повечето небанкови институции е абсолютно необходимо да имате месечен доход. Независимо дали е от заплата, пенсия или от други източници, важно е да имате постоянен месечен доход, защото само така можете да получите одобрение за такъв заем до заплата.

Второто условие е да сте навършили 18 години, когато кандидатствате и обикновено да сте най-много на 70 години, за да отговаряте на условията.

Третото условие е да живеете и работите в България.

Добре е да знаете, че има някои институции, които отпускат сумата само ако сте на поне 21-22 години, а други небанкови институции отпускат сумата, дори ако сте на 18 години.

Не забравяйте още един съществен аспект: някои институции ви отпускат заем, само ако събирате доходите си на банкова карта, по-точно,  ако имате банкова карта за заплата, но има и небанкови институции, които нямат изискване да имате банкова карта. Всяка небанкова институция има свои собствени правила, отговаряйки на които, можете да получите парите, от които се нуждаете.

Кой отпуска бърз заем до заплата?

Ако искате този вид заем, трябва да запомните, че само от кредитните компании можете да получите достъп до малки суми пари. Повечето от фирмите имат супер лесни за изпълнение условия.

Бързият заем до заплата с 0% лихва е най-лесният начин да вземете заем на нулева цена с малки суми пари за кратки периоди. В наши дни на пазара се предлагат много такива оферти, от които можете да изберете заема, който ви носи най-голяма полза.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА