Вдигане на лимит на кредитна карта
Вдигане на лимит на кредитна карта

Вдигане на лимит на кредитна карта

5/5 - (13 votes)

Търсите ли информация за вгигане на лимит на кредитна карта?

Ако изведнъж разходите ви нараснат драстично и усещате, че имате нужда от кредитиране, то освен теглене на кредит, може да направите постъпки за увеличение на текущия лимит на кредитната си карта. Това, което може да се направи е да се свържете с банката, която е издала кредитната карта и да поговорите за повишение на лимита. Всяка институция си има свои собствени правила по които процедира, но едно от тях е напълно универсално – вие трябва да сте в състояние да изплащате всичките си заеми навреме. С други думи, следва правилно да прецените възможностите си.

Как да увеличим лимита на кредитната карта?

За да повишите кредитния си лимит, бихте могли да се свържете с банков клон, както и да използвате личния си акаунт в уебсайта  или просто да изчакате. Съществуват ситуации, при които, ако за определено от банката време активно използвате картата и изплащате дълговете си навреме, лимитът ви може да се увеличи автоматично.

Ако нямате желание да чакате автоматично увеличаване на лимита, време е за подготвяне на документите. Те са различни за всяка банкова институция.

Какво може да повлияе върху решението на банката за увеличаване на кредитния ви лимит?

На първо място вашите доходи.  Те трябва да са достатъчно високи. Ако причината за кандидатстването за увеличение на кредитния ви лимит е, че доходите ви са се увеличили, това може да изиграе решаваща роля във ваша полза.

Второто нещо, което ще повлияе на решението на кредитната институция е вашата кредитна история. Банките не толерират забавяния на плащанията.

Третият критерий е вашето работно място. Например, ако компанията, в която работите, е партньор на банката, шансовете ви за одобрение на заявлението ще се увеличат.

Възрастта на кредитоискателя също е от значение. По правило твърде младите хора, както и тези, които са близо до пенсиониране или вече са пенсионери, получават одобрение по-рядко. Но, ако се случи така, няма нужда да се отчайвате. Винаги, в случай на отказ, можете да се свържете с друга банка или да изтеглите някой от многобройните видове кредити.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА

 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА