ГПР бързи кредити
ГПР бързи кредити

ГПР бързи кредити

5/5 - (10 votes)

ГПР значение

krediti-onlineГПР бързи кредити е термин, с който много от потребителите не са съвсем наясно. Какво всъщност означава той? ГПР е съкращение от годишен процент на разходите, което включва всичките дължими разходи по даден кредит, изчислено на годишна база. Става въпрос не само за лихвите, както обикновено хората си мислят, но и за други такси като някои комисионни, застраховки или други. ГПР не включва наказателните лихви, които се дължат при закъснели вноски или прекъсване на обслужването на даден кредит. В него не влизат и някои други разходи, като например таксите по известяващи есемеси.

 

 

Защо е от съществено значение да се изчисли правилно ГПР?

Съществуват формули за изчисление и специални калкулатори, които да ни улеснят напълно, ако искаме да сме наясно с ГПР. Всъщност, може би дори не предполагате колко може да ни бъде от полза това. Някои кредитни институции използват неетични методи и рекламират своите кредити с много ниски лихви, а всъщност потребителят остава измамен с високи такси, за които дори и не предполага, че съществуват. Ако обаче същият този потребител предварително си е направил труда да се запознае с ГПР по кредита, тогава няма да бъде възможно да стане обект на измама.

Таван на ГПР

И най-вече, сме длъжни да ви предупредим, да използвате услугите на вече проверени кредитни платформи, които са се доказали във времето и които могат да се похвалят с много доволни клиенти. Когато избирате на кого да се доверите при необходимост от кредитиране, посетете форуми, разгледайте колкото се може повече мнения и онлайн платформи, които по някакъв начин ще могат да ви ориентират в морето от предлагащи кредити фирми. Обърнете внимание откога съществува фирмата и потърсете отзиви от клиенти, които вече са се възползвали от нейните услуги. Само така ще може да си гарантирате сигурност при теглене на паричен заем и неговото спокойно и навременно погасяване. Избягвайте да се доверявате на малки фирми, за които никой не е чувал.

годишен процент на разходите

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА