За колко време се издава кредитна карта?
За колко време се издава кредитна карта?

За колко време се издава кредитна карта?

5/5 - (16 votes)

Интересувате ли се как и за колко време се издава кредитна карта?

Често кредитна карта може да бъде доставена до дома ви. Онлайн банките предлагат този метод. Удобно е: няма нужда да губите време по пътя към банката и да застанете на опашка. Попълвате заявление на уебсайта и, ако е необходимо, изпращате снимки или сканиране на документи. Банката ще издаде персонализирана кредитна карта и ще организира доставката й до дома или на работното място.

Време за издаване на кредитна карта

Банката може вече да е оформила индивидуална оферта за Вас. В този случай е необходимо само вашето съгласие и картата ще бъде представена.

Ако няма оферта или искате да прехвърлите заеми от други организации към банката, кандидатствайте за регистрация.

Това може да се направи:

  • чрез интернет – попълнете заявление, изчакайте одобрение и банков служител ще достави пластмасата в удобно време и място;
  • чрез мобилно приложение;
  • лично в офиса на банката.

Минимален набор от документи:

Ако имате нужда от кредитна карта с лимит до определена сума, лична карта е достатъчна;

Ако се изисква сума голяма сума, подгответе втори документ или карта на друга банка;

За да получите максималния лимит и най-благоприятните условия, трябва да поискате от работодателя удостоверение за доход за последните три месеца.

След одобряване на заявлението и представяне на кредитна карта остава да се подпишат документи с индивидуални условия. След това картата се активира и всяко действие се извършва върху нея през банкомата за правилното функциониране на системата за безконтактно плащане, например заявка за баланс.

Как да използваме кредитни карти

Гратисният период се прилага за всички разходи по сметката, дори ако самата пластмасова карта не участва в плащането. Например можете да попълните баланса на мобилния си телефон, да платите глоби за трафик чрез мобилно приложение или интернет банка, като използвате наличния лимит.

Кредитна карта, както всяка друга карта, се приема в почти всички търговски обекти.

Можете да теглите пари в брой, като същевременно запазите възможността за безлихвено използване на парите. За касовата услуга се начислява комисионна, чийто размер е посочен в договора.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА