Изгодни бързи кредити за пенсионери
Изгодни бързи кредити за пенсионери

Изгодни бързи кредити за пенсионери

5/5 - (10 votes)

krediti-onlineДа бъдеш пенсионер в България си е истинско финансово изпитание и това е не е тайна за никого. Нищо чудно тогава, че на повечето от пенсионерите често им се случва да прибягнат до услугите на кредитни институции. Още повече, че когато човек се отдаде на отдих след толкова много години труд, той очаква да се възнагради за положените усилия и да се поглези примерно, с някоя екскурзия до бленувана дестинация или да зарадва своите внуци с подарък, за който те винаги са си мечтали.

 

 

Кредити за пенсионери без поръчител

Поводите, при които човек може да допре до теглене на кредит са много и всички те са познати на повечето от нас. Не всички са щастливи, понякога се налага да се търси финансиране при нуждата от скъпи лекарства или лечение, което коства много и е непосилно за сам човек. Когато този момент настъпи, добре е да бъдете добре информирани за разнообразието от възможности, които предлага модерното кредитиране.

Така например, много погрешно е схващането, че банките отпускат кредити само за хора в трудоспособна възраст, които могат да представят трудов договор. Истината е, че съществуват изгодни и лесни за получаване кредити и за пенсионери, които могат да ви помогнат много, ако сте изпаднали в затруднение. Пенсионерите, особено тези, които скоро са излезли в пенсия, могат да разчитат на разнообразни варианти за отпускане на паричен заем.

Обикновено, ако става въпрос за малки суми, повечето банки предлагат така наречения овърдрафт за своите клиенти. Ако получавате пенсията си по банков път, необходимо е само да посетите офиса на съответната банка и да попитате за одобрение на овърдрафт. Често пъти това се случва доста бързо и ви дава възможност да разполагате с част от парите от пенсията си за следващия месец. Лихви текат само за сумите, които сте използвали предварително, а ако не използвате овърдрафта си, не заплащате нищо. Този вариант е добре дошъл за хората, които често пъти са затруднени финансово последните дни преди пенсия.

Друг вариант е да се използвате услугите на институциите, които предлагат бързи кредити за пенсионери. Там одобрението се получава веднага и няма да се налага да чакате.

Още по темата:

  • кредити за пенсионери с лошо цкр
  • кредити за пенсионери рефинансиране

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА