Ипотечен кредит без доказване на доходи
Ипотечен кредит без доказване на доходи

Ипотечен кредит без доказване на доходи

4.8/5 - (13 votes)

Жилищен кредит без доказване на доходи от банка

krediti-onlineВече на много места се предлага възможността да изтеглете от някоя финансова или пък кредитна институция необходимата ви сума без да е необходимо да доказвате какъвто и да е доход. Ако разполагате с недвижим имот като къща, апартамент или пък земя можете да получите нужната ви сума. Като всъщност във ваш гарант се превръща вашият имот. Не е необходимо да доказвате вашите доходи, не е необходимо да си изваждате копие на трудов договор и да попълвате всякаква досадна документация. Вие точно сега имате наистина голяма нужда от пари. Ще ви ги предоставят като една част от пазарната стойност на вашият имот.


Заяви кредит с обезпечение

  • Сума:  до 200 000 лева
  • Вноски:  до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

Много фирми отпускат исканата от вас сума без да се замислят и да ви разпитват за вашето финансово състояние, защото вече са сигурни, че ще си върнат сумата и дори вероятно отгоре благодарение на имота, който сте заложили като гаранция. Именно така можете да получите суми в рамките от  5 до 200 хиляди лева според имота който притежавате. Трябва да:

  • Ипотекирате идеалните части на имота.

  • Той да няма друга ипотека а ако такава има да е с ниска стойност.

  • Да има имота ви Акт 16 когато е жилище.

Кредитът с ипотека на имот е вариант, когато става дума за твърде големи суми имате проблем с кредитното си досие или нямате трудов договор. В такъв случай ако изберете този вид кредит се уверете, че финансовата институция от която взимате кредита е с добра репутация. Много от компаниите са наясно със ситуацията и знаят, че имате проблем с парите за това вероятно няма да има таксуване за кандидатстване и дори за разглеждане на документите а понякога и за усвояване ако сте одобрени, като тази такса се приспада от сумата, която ви се отпуска.

Ипотечен кредит без доказване на доходи