Ипотечен кредит без трудов договор / залог на жилище
Ипотечен кредит без трудов договор / залог на жилище

Ипотечен кредит без трудов договор / залог на жилище

5/5 - (10 votes)

krediti-onlineКандидатстването за кредит без доказване на доход навсякъде е бързо лесно и удобно. Не са необходими много документи, които трябва да попълним и да чакаме за тяхното одобрение. Можем да ипотекираме жилище, офис, магазин, вила, ателие или търговски обекти, като договорим по-ниска лихва без доказване на доход, само при небанкови институции.

 


Viva Credit ипотечни

  • Сума:  до 90 000 лева
  • Вноски: до 60 месечни вноски
  • Получаваш парите до 3 дни

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Ако залагаме жилище, то трябва да бъде в населен район и най-добре да е в град. Не можем да искаме кредит срещу парцел или земеделска земя, защото такъв за момента не се отпуска.

Консултирали ли сме се с най-близките си хора? Добре ли сме запознати със срока и принципа за изплащане на ипотечния кредит? Можем ли да управляваме наличните средства, които очакваме като приход в бъдеще? Доходите ни сигурни ли са и можем ли да ги докажем? Не без значение е въпроса с второ жилище, което да бъде наша гаранция, ако има неблагоприятно стечение на обстоятелствата.

krediti-onlineОценяването на имота е безплатно. Лихвата е фиксирана за целия период. Най-бързото одобрение на ипотечен кредит можем да получим до 24 часа.

Ако направим погасяване на кредита още през първата година е възможно и да няма такса за предсрочно погасяване. И това би била най- изгодната оферта за нас.

Ипотечен кредит без трудов договор

С този вид кредит можем да рефинансираме друг кредит, да направим ремонт на своя дом или офис, да купим ново обзавеждане, нова кола или да стартираме бизнес. За да вземем този вид кредит предоставяме в залог своето имущество, като размерът на кредита може да бъде от 5000 до 90 000 лв., а периодът на изплащане до 10 години. Единствено значение тук има ипотеката, която ще дадем в залог.