Ипотечен кредит калкулатор
Ипотечен кредит калкулатор

Ипотечен кредит калкулатор

5/5 - (13 votes)

Калкулатор лихви по ипотечни кредити

Забележително изгодни в наши дни са разходите за отпусканите ипотечни кредити.  За да се уверите в това, че съвременните продукти са свързани с наистина ниски разходи, може да използвате жилищен кредит калкулатор.

Заемите ще бъдат безопасни и с минимални рискове, като ще имате предимства от зашеметяващите плащания до 20-30 години, при равни лихвени проценти и с фиксирана или променлива лихва, според случая.

 

 

Банкови сайтове с бизнес ипотечна програма

Това е една от най-удобните опции. Веднага ще се запознаете с условията на заема и ще се справите с тежестта на дълга. Такава възможност е достъпна на уебсайтовете на много банки. Електронните калкулатори представляват инструмент за изчисляване на ипотечен кредит.

Не всяка банка обаче има калкулатор за бизнес ипотека. В този случай има две възможности:

  • Изпратете заявление и получете индивидуални условия за заем.
  • Използвайте калкулатор на трета страна въз основа на данните за ипотечните оферти.

На уебсайтовете на банките има ипотечен калкулатор за жилищни недвижими имоти. Може да се използва и за изчисляване на търговска ипотека. В редки случаи такъв калкулатор не е подходящ за бизнес цели. Това се дължи на ниския праг на максималната сума на заема или на необходимостта да се избере видът на недвижимия имот, при който няма опция за „търговски цели”. Може да направите предварително изчисляване на лихви по ипотечни кредити и да сте наясно от самото начало за крайната цена на кредита.

Специализирани сайтове

В специализираните сайтове, свързани с избора на банкови продукти и недвижими имоти или информационни ресурси по тази тема, почти винаги можете да намерите ипотечен калкулатор.

Тук можете не само да направите необходимите изчисления, но и веднага да видите оферти за заем от няколко банки, както и да се запознаете с техните условия.