Кредити за държавни служители
Кредити за държавни служители

Кредити за държавни служители

5/5 - (12 votes)

Изгодни преференциални кредити за държавни служители

krediti-onlineАко сте на държавна работа и се интересувате от краткосрочен или потребителски заем, имате право да получите преференциален кредитен продукт от банковите или небанкови финансови организации.

Не винаги доходите от трудовото ви възнаграждение са достатъчни за да направите ремонта, който искате, да закупите нови уреди, от които се нуждаете или да чествате важен личен или семеен празник. По тази причина заемодателите в България предлагат оферта за преференциални, изгодни кредити за работещи на държавна работа.

Модерните видове заеми стават все по-лесни, бързи и достъпни. Кредитните доставчици предлагат широк спектър от услуги и се конкурират помежду си кой от тях ще спечели повече клиенти. Естествено, не сте длъжни да кандидатствате специално за заем за държавни служители, но това, че имате осигурен стабилен доход, може да ви помогне да получите по-добра оферта, с по-изгодни условия и с по-подходящи за вас опции за отпускане на финансова помощ. Финансирането може да е под формата на потребителски заем, заем за закупуване на нов дом, бърз заем на вноски, бърз кредит до аванс, бърз кредит до заплата, бърз ипотежен заем и пр.

Кредити за държавни служители

Статутът на хората, работещи на държавна служба и редовността на техните доходи им позволява да кандидатстват за заеми с преференции за държавни служители. Те произхождат от факта, че банките и кредитните компании оценяват риска за необслужване на задълженията при тези хора като по-нисък. Специалистите смятат, че държавнит служители могат да планират точно своите финанси.

Ако решите да кандидатствате аз заем, разгледайте всички оферти на кредитния пазар и се опитайте да се възползвате от възможностите за преференции, свързани с месечната лихва.

Видове заеми за работещи на държавна служба:

  1. Потребителски заеми за държавни служители;
  2. Ипотечни заеми за държавни служители;
  3. Бързи заеми без поръчители;
  4. Бързи заеми на вноски;
  5. Бързи онлайн кредити до 1 месец;
  6. Безлихвени кредити до 30 дни.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА