Кредити от частни лица
Кредити от частни лица

Кредити от частни лица

5/5 - (14 votes)

Търсите спешен кредит от частни лица и лихвари за цялата страна! 

zaem byrzoОбикновено до такива методи на кредитиране се прибягва само в краен случай. Кредитите от частни лица отпускащи кредити или така неречените лихвари по принцип винаги крият големи рискове и за това хората ги избягват. Но понякога, когато нуждата е много наложителна, а банките отказват отпускането на заем, потребителят е принуден да прибегне и до лихварите.

 

 

Всъщност, заемът от лихвар си има и своите предимства, тъй като спестява време и притеснения. Процедурата по отпускане на такъв заем е далеч по-кратка. Кредитните институции са много по-прецизни в проверките си по отношение на доброто или лошо кредитно досие, докато лихварите, които са съвсем наясно защо сте прибягнали до тях, а не на лицензираните институции, няма да задават въпроси и ще отпуснат поисканата сума. Но винаги трябва да имате едно на ум. Когато подписвате каквито и да било документи при лихваря, внимателно изчетете какво е тяхното съдържание, тъй като много често дребен паричен заем може да стане повод да бъдете въвлечени в голяма измама със сериозни последици за вас.

Трябва да бъдете винаги нащрек, защото само един незначителен пропуск може да ви коства много нерви и проблеми в бъдеще. Разбира се, в нашето динамично ежедневие, често пъти възникват непредвидени обстоятелства, които ни принуждават да действаме бързо и понякога дори необмислено. Финансовата нестабилност на хората и липсата на информираност правят така, че бизнеса на лихварите да процъфтява и въпреки, че повечето от нас са наясно с рисковете, които крие обвързването с подобни кредити, това все пак се случва достатъчно често.

Преди да пристъпите обаче към този риск, по-добре се информирайте по-подробно за всички лицензирани кредитни институции, тъй като някои от тях предлагат необезпечени кредити и обслужват дори клиенти с лоша кредитна история. Дори бихте могли да получите кредит само по телефона или чрез кандидатстване онлайн. Проучете по-внимателно пазара и може би ще откриете по-добро решение, отколкото заем от лихвар.

Още по темата:

  • кредити от частни лица без предварителни такси
  • договор за частен заем бланка

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА