Начало » Кредити от частни лица

Кредити от частни лица

by

Търсите спешен кредит от частни лица и лихвари за цялата страна! 

zaem byrzoОбикновено до такива методи на кредитиране се прибягва само в краен случай. Кредитите от частни лица отпускащи кредити или така неречените лихвари по принцип винаги крият големи рискове и за това хората ги избягват. Но понякога, когато нуждата е много наложителна, а банките отказват отпускането на заем, потребителят е принуден да прибегне и до лихварите.

ЗАЯВИ КРЕДИТ

 

Всъщност, заемът от лихвар си има и своите предимства, тъй като спестява време и притеснения. Процедурата по отпускане на такъв заем е далеч по-кратка. Кредитните институции са много по-прецизни в проверките си по отношение на доброто или лошо кредитно досие, докато лихварите, които са съвсем наясно защо сте прибягнали до тях, а не на лицензираните институции, няма да задават въпроси и ще отпуснат поисканата сума. Но винаги трябва да имате едно на ум. Когато подписвате каквито и да било документи при лихваря, внимателно изчетете какво е тяхното съдържание, тъй като много често дребен паричен заем може да стане повод да бъдете въвлечени в голяма измама със сериозни последици за вас.

Трябва да бъдете винаги нащрек, защото само един незначителен пропуск може да ви коства много нерви и проблеми в бъдеще. Разбира се, в нашето динамично ежедневие, често пъти възникват непредвидени обстоятелства, които ни принуждават да действаме бързо и понякога дори необмислено. Финансовата нестабилност на хората и липсата на информираност правят така, че бизнеса на лихварите да процъфтява и въпреки, че повечето от нас са наясно с рисковете, които крие обвързването с подобни кредити, това все пак се случва достатъчно често.

Преди да пристъпите обаче към този риск, по-добре се информирайте по-подробно за всички лицензирани кредитни институции, тъй като някои от тях предлагат необезпечени кредити и обслужват дори клиенти с лоша кредитна история. Дори бихте могли да получите кредит само по телефона или чрез кандидатстване онлайн. Проучете по-внимателно пазара и може би ще откриете по-добро решение, отколкото заем от лихвар.

ЗАЯВИ КРЕДИТ

 

Още по темата:

  • кредити от частни лица без предварителни такси
  • договор за частен заем бланка