Кредитни компании
Кредитни компании

Кредитни компании

5/5 - (10 votes)

Понякога, ако вече имате банков заем, който все още не сте успели да погасите изцяло и все още изоставате с лихвите, банката няма да ви даде втори заем. Освен това ще ви постави в черния списък с лошите платци на ЦКР, който ще се разпространява между различните банки, така че ще ви бъде трудно да получите заем дори от някъде другаде. Ако това е вашето положение и се нуждаете спешно от пари, опитайте се да кандидатствате за кредит от небанково дружество. Кредитните компании ще ви предложат финансова подкрепа, дори ако изглежда, че сте просрочили другото си задължение в ЦКР.

 

 

По този начин, в замяна на понякога по-високи (но фиксирани и ясни) лихвени проценти, фирмите за бързи кредити, могат да имат много предимства пред банките. Въпреки това, фактът, че можете да получите бързо и лесно пари, не бива да ви кара да прибързате. По-конкретно, препоръчително е да вземате назаем по отговорен начин, защото вземането на по-голяма сума пари, отколкото можете да върнете, не е в интерес нито на заемодателя, нито във ваш.

Нови кредитни компании предлагащи кредити в България 

Нови кредитни компании предлагащи кредити в България Финансовите институции, подобно на банките, са урегулирани от закона, така че те могат да работят само с разрешението на БНБ. Също така тези институции се наблюдават постоянно от съответните институции. Българското законодателство задължава всяка фирма, отпускаща кредити, да спазва ясни и строги разпоредби.

Също така, небанковите финансови институции трябва да изпълняват определени условия, защото в противен случай, няма да може да получат разрешението, което им позволява да извършват дейността си от БНБ. По този начин, всяка финансова институция се следи внимателно, за да гарантира безпроблемната работа и управление на кредитните процеси за клиентите в България.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА