Кредитни посредници
Кредитни посредници

Кредитни посредници

5/5 - (12 votes)

Ние всички живеем в труден икономически период, в който финансовите проблеми неизбежно възникват, затова е важно да имаме спестявания, с които по-лесно да преодолеем трудностите.

Ако нямате личен бюджет, който да ви позволи да спестявате, когато се сблъскате с финансови проблеми, ще трябва неизбежно да поискате кредит. Експертите съветват да стоите настрана от всеки, който нарича себе си кредитен посредник. Това са частни лица, които не са оторизирани да посредничат и да ви насочат към подходящи кредитни продукти и обикновено са измамници.


В трудна ситуация за получаване на кредита могат да помогнат със съвет кредитни консултанти, които са експерти по кредитите, вместо хора, които уреждат кредити. Те имат много опит и могат да дадат много добри съвети. Дори информацията за банките, които не обръщат толкова внимание на грешките и просрочията на клиентите в миналото, ще бъде добре дошла.  Там е по-висок интереса за заемодателя, обаче, в сравнение с банките.Има хора, които се рекламират в Интернет, че „уреждат“ заеми за хора с лошо цкр, от които трябва да се пазите. При тях се работи с фалшиви доказателства за доходи, подправени документи и трудови договори и може да се сблъскате с всякакви престъпни деяния. Не е необичайно псевдопосредниците да поискат предварително сумата за своите услуги и ако не получите заем, те не ви връщат парите. Жалко е, но повечето хора се страхуват да се свържат с правоприлагащите органи, защото веднъж вече са замесени в схемата, като са приели да получат фалшиви документи.

Най-модерният метод да се кандидатства за кредит е по електронен път. Той може да се използва от всеки, който разполага с фиксирано или мобилно устройство, поддържащо Интернет като смартфон, таблет или компютър. Подписването на документите, получаването на пари и връщането им може да се извършва от всяко пълнолетно лице, което отговаря за всички тези изисквания.

 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА