Кредит до заплата без лице за контакт
Кредит до заплата без лице за контакт

Кредит до заплата без лице за контакт

5/5 - (15 votes)

Повечето организации за микрофинансиране, които предлагат кредити до заплата без лице за контакт. Това е прерогатива на кредиторите, които предлагат заеми в брой в офиса, но има изключения.

 

 

Почти всички организации, които отпускат заеми в офиси, са помолени да посочат данните и телефонните номера на лицата за контакт във въпросника. Това е стандартът. В това отношение онлайн компаниите са малко по -различни. Не всички от тях изискват да предоставите данни за контакт на трети страни, но има такива.

От микрофинансовите организации се изисква да посочат номера и имената на лицата за контакт във въпросника по няколко очевидни причини.

Искате ли да вземете пари назаем, без да посочвате телефонните номера на лицата за контакт? След това се свържете с микрофинансови компании, а не с банки. Много МФО, за да разширят списъка с клиенти, не изискват нищо от потенциалните кредитополучатели, освен посочване на лична карта и данни за контакт с кредитополучателя.

За повечето кредитополучатели е много удобно да получат заем по карта, без да посочват лица за контакт и да предоставят справки от работа. Това спестява време и опростява процедурата за сключване на споразумение. Ключовият параметър на кредитирането е размерът на заема, но много от тях изпитват затруднения с избора на срока за използване на средствата. Нека се опитаме да разберем кой период от време е подходящ за различни граници. Така че, ако имате нужда от малко количество, тогава не трябва да вземате микрокредит за дълго време. Микрофинансовите организации начисляват лихва за всеки ден, така че размерът на надплащане може да надвиши размера на заема няколко пъти.

Как да получите кредит за карта без лица за контакт?

Възможно ли е да получите бърз онлайн заем без телефонен номер на приятели, работодатели и роднини? Да, и много просто.

Можете да вземете заем без лица за контакт за 10-15 минути:

  1. Изберете ПФИ с подходящи условия за експресно кредитиране.
  2. Попълнете формуляра за кандидатстване на уебсайта (без стационарен телефон и без служебен телефон).
  3. Проверете картата (категории Visa или Maestro).
  4. Изчакайте решението на заемодателя.

Мога ли да получа първия си заем безплатно, без да предоставям номера за контакт? Разбира се, в случай на такива специални оферти, ПФИ не предвиждат никакви ограничения.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА