Кредит до 15000 лв.
Кредит до 15000 лв.

Кредит до 15000 лв.

5/5 - (13 votes)

Мога ли да изтегля кредит до 15000 лв.?

В различни форуми в интернет хората често търсят т. нар. „Заем до 15000 лв.“. Такива заеми обикновено се издават от банките, докато в повечето случаи предварителна заявка може да бъде подадена дистанционно – чрез помощния център или на уебсайта на финансовата институция. Средствата се отпускат на клиента по банкова карта или в брой в офис.

Кредит до 15000 лв без поръчител

Когато отпускат кредит до 15000 лв без поръчител, банките са по-сериозни в оценката на кредитополучателите. Първо, периодът за разглеждане на заявлението се увеличава. На второ място, изискванията за възраст, стаж, място на регистрация на кредитополучателя и т.н. изискват пълнота на пакета от документи, които са много по-строги. Понякога банката може да изиска от клиента да предостави обезпечение под формата на залог върху недвижим имот или автомобил, както и предоставяне на поръчители и гаранти – физически лица.

Добре е да знаете, че ако банките по някаква причина ви откажат може да кандидатствате за заем до 20000 лв. от кредитна компания. Събрахме за вас най-изгодните предложения с онлайн приложение. За регистрация с най-добрите условия, сравнете опциите в таблицата и изберете тази, която ви подхожда най-добре според условията. Попълнете внимателно всички полета, проверете и изпратете заявление за теглене на пари. След това изчакайте обаждане от техен служител. По телефона можете да му зададете всичките си въпроси, да изясните подробностите и да получите помощ при регистрацията.

Порталът ни ще ви помогне да сравните всички параметри на продуктите от тази категория, предлагани на финансовия пазар, но също така ще ви помогне да получите онлайн заем. Тук ще намерите най-подходящите оферти и индивидуални благоприятни условия за партньорство за посетители, подали заявление чрез нашите услуги.

На второ място, изискванията за възраст, стаж и изобщо пакета от документи стават по-облекчени при небанковите дружества.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА