Кредит за 1 месец
Кредит за 1 месец

Кредит за 1 месец

5/5 - (14 votes)

Бързите онлайн кредити са кредитни продукти, които по своята същност произхождат от потребителските кредити. Първоначално те се погасяват за срок от две седмици до месец. Затова те придобиха наименованието кредит до аванс или кредит до заплата. С увеличаването на кредитните доставчици се увеличи и конкуренцията между тях и постепенно се увеличава и продължителността на тези услуги. С този пост ще посочим най-важните въпроси за бърз кредит в рамките на 1 месец.

 

 

По-долу представяме три възможности за получаване на кредит за период от 30 дни.

Друг аспект, който трябва да се спомене е, че при фирмите, можете да получите кредит, без да предоставяте залог. Например, ако отидете със златен сватбен пръстен и можете да получите 200-300 лева за него, кредитната компания може да ви предложи например 5000 лева, без да оставяте нещо в залог. Всичко, от което се нуждаете, е документ за самоличност и доказателство за доход. Само това!

Представете си сега, че сте в ситуация, която не е толкова приятна. Да приемем, че се намирате в чужда страна и имате нужда от спешни пари, за да си купите автобусен или самолетен билет, за да се върнете у дома. В този случай можете да кандидатствате за онлайн заем, да получите парите директно в банковата си сметка. След това може да закупите вашия самолетен билет и да се върнете у дома.

Както знаем, заемите от фирмите придобиват все по-голяма популярност в България. Те са необходими именно заради достъпността, която предлагат, плюс гъвкавостта за възстановяване на парите. Дори, ако клиентът няма достатъчно пари за изплащане на кредита, той може частично да възстанови парите и да удължи срока. Така датата на падежа ще бъде удължена и клиентът ще избегне докладването в Централния кредитен регистър.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА