Кредит за 10 / 15 мин
Кредит за 10 / 15 мин

Кредит за 10 / 15 мин

5/5 - (12 votes)

Ако изберете продукт от кредитна компания, ще се отървете от всичко това. Тогава ще трябва само да отговаряте на минимален брой условия и няма да ви се налага да изпращате документи в по няколко екземпляра. При небанковите кредитни организации парите ще бъдат в сметката ви в интервала от няколко минути до няколко часа. Ако имате случайно сметка в банката, с която работи избраната от вас кредитна компания, целия процес по получаване на средствата може да отнеме едва 10 или 15 минути. За онлайн кредит не подписвате никакви документи.

Друга добра новина е, че небанковите институции не се консултират с ЦКР и няма проблем, ако се окажете в списъка на лошите платци там. Само сегашната ситуация е от значение за тях. Тези компании знаят, че много българи имат просрочия, отбелязани в ЦКР по причини, които не са зависели от тях. Те обаче вярват, че тези хора са добросъвестни и имат право на заем.

 

 

За спешни кредити не се нуждаете от гаранции или други хора, които да гарантират пред фирмата с доходите си, че ще погасите навреме задължението си. Това ви освобождава от стреса, че можете да загубите доброто отношение с вашите близки, но също така гарантира вашата конфиденциалност, защото вече не трябва да казвате на другите, че имате проблем с парите и се нуждаете от кредит.

Има и други ползи, които ще споменем накратко. Защото вече не се налага да ходите в банката, печелите много време и не е нужно да търсите работа. Небанковите кредити са част от групата на нецелевите кредити, така че можете да използвате парите си за всякакви цели. Те могат да се адаптират към нуждите на клиента и няма да ви се налага да плащате лихви за по-дълъг период, отколкото всъщност имате нужда. Чрез тяхната гъвкавост тези продукти са инструмент, който отговаря на предизвикателствата на днешния ден и скоростта, с която светът, в който живеем, се движи.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА