Начало » Кредит по време на майчинство 

Кредит по време на майчинство 

by

krediti-onlineКогато една жена получава майчинство, тя попада в групата на кредитополучателите, които изпитват трудности при кандидатстване за заем. Банките не отпускат лесно кредит за жени, които не работят на трудов договор, а получават майчинство от държавата, защото за тях това е вид обезщетение. Без значение от размера на доходите на тези жени преди и в момента на майчинството, банковите служители възприемат майчинството като вид финансова помощ, която държавата отпуска на детето, а не на майката или на семейството. По тази причина заемодателите не са склонни да отпуснат кредит на жени, които получават майчиство, защото тази помощ дори не е насочена персонално към тях, а се отпуска за детето.

ЗАЯВИ КРЕДИТ

Отпускане на бързи заеми за жени в майчинство

Когато една млада майка в майчинство се нуждае спешно от средства, тя може да изтегли кредит от фирмите за краткосрочни заеми. Те приемат, че младите майки са част от хората в такова социално положение, че са едни от първите, на които е редно да се помогне, когато са в затруднена ситуация. Отпусканто на такива кредити е услуга, която е достатъчно гъвкава, че майките сами да могат да преценяват от колко пари се нуждаят и дали ще могат да ги върнат в определения срок. Тези услуги са достатъчно достъпни, но и същевременно условията им са доста ясни, така че тези жени да бъдат информирани за всички подробности и да могат да преценят сами дали един такъв заем ще им бъде изгодно или не. Средствата се получават само срещу валиден документ за самоличност, а одобрението става почти веднага. Сумите се усвояват по посочен от потребителката начин – по банкова сметка, в брой от офис на кредитната компания или чрез касите на Изи Пей.

Потребителски кредити за жени в майчинство

Майките могат да кандидатстват за потребителски заеми, както от банки, така и от кредитни компании. Заслужава си да се обмисли опцията и с теглене на потребителски заем от съпруга в семейството. Ако на жената в майчинство и бъде отказан от банковите организации, добър вариант е да се опита мъжът да опита да изтегли на негово име, особено ако работи на трудов договор или разполага н някавко обезпечение.

Кредити за майки студентки

Жените в майчинство, които искат да следват или да повишат квалификацията си, могат да проверят офертите на банките, които отпускат кредити за студенти и докторанти, както и за бързи кредити за майки по време на майчинство.

Кредит по време на майчинство 

ВИЖ ОЩЕ:

  • кредити за самотни майки
  • кредит за бременни

 

ЗАЯВИ КРЕДИТ