Кредит по време на майчинство 
Кредит по време на майчинство 

Кредит по време на майчинство 

5/5 - (10 votes)

krediti-onlineКогато една жена получава майчинство, тя попада в групата на кредитополучателите, които изпитват трудности при кандидатстване за заем. Банките не отпускат лесно кредит за жени, които не работят на трудов договор, а получават майчинство от държавата, защото за тях това е вид обезщетение. Без значение от размера на доходите на тези жени преди и в момента на майчинството, банковите служители възприемат майчинството като вид финансова помощ, която държавата отпуска на детето, а не на майката или на семейството. По тази причина заемодателите не са склонни да отпуснат кредит на жени, които получават майчиство, защото тази помощ дори не е насочена персонално към тях, а се отпуска за детето.

Отпускане на бързи заеми за жени в майчинство

Когато една млада майка в майчинство се нуждае спешно от средства, тя може да изтегли кредит от фирмите за краткосрочни заеми. Те приемат, че младите майки са част от хората в такова социално положение, че са едни от първите, на които е редно да се помогне, когато са в затруднена ситуация. Отпусканто на такива кредити е услуга, която е достатъчно гъвкава, че майките сами да могат да преценяват от колко пари се нуждаят и дали ще могат да ги върнат в определения срок. Тези услуги са достатъчно достъпни, но и същевременно условията им са доста ясни, така че тези жени да бъдат информирани за всички подробности и да могат да преценят сами дали един такъв заем ще им бъде изгодно или не. Средствата се получават само срещу валиден документ за самоличност, а одобрението става почти веднага. Сумите се усвояват по посочен от потребителката начин – по банкова сметка, в брой от офис на кредитната компания или чрез касите на Изи Пей.

Потребителски кредити за жени в майчинство

Майките могат да кандидатстват за потребителски заеми, както от банки, така и от кредитни компании. Заслужава си да се обмисли опцията и с теглене на потребителски заем от съпруга в семейството. Ако на жената в майчинство и бъде отказан от банковите организации, добър вариант е да се опита мъжът да опита да изтегли на негово име, особено ако работи на трудов договор или разполага н някавко обезпечение.

Кредити за майки студентки

Жените в майчинство, които искат да следват или да повишат квалификацията си, могат да проверят офертите на банките, които отпускат кредити за студенти и докторанти, както и за бързи кредити за майки по време на майчинство.

Кредит по време на майчинство 

ВИЖ ОЩЕ:

  • кредити за самотни майки
  • кредит за бременни

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА