Кредит срещу граждански договор
Кредит срещу граждански договор

Кредит срещу граждански договор

5/5 - (11 votes)

Бърз  потребителски кредит с граждански договор

krediti-onlineАко поради една или друга причина не работите на трудов договор, а се нуждаете от паричен заем, може да се възползвате от услугата кредит срещу граждански договор. Предварително трябва да ви уведомим, че това не е толкова лесно, както, ако имате сключен трудов договор. Гражданският договор не гарантира толкова голяма сигурност и стабилност на доходите, както това прави трудовият договор, но все пак, в зависимост от неговата специфична конкретика, той би могъл да ви послужи като една добра гаранция пред кредитните институции за отпускане на желаната сума.

 

 

Понякога разходите ни могат да надхвърлят приходите и това е съвсем естествено, тъй като в живота ни спадовете и възходите се редуват и никой не е застрахован от това да се окаже в затруднено финансово положение. Това важи с пълна сила и при различни злощастни стечения на обстоятелствата, като например откриването на сериозно заболяване, което изисква незабавно скъпо лечение. Тогава нямаме други избор, освен на покрием належащите разходи чрез използване на кредитната система. Разбира се, когато човек работи на граждански договор, не всички кредитни институции ще се съгласят да му отпуснат заем. Но в зависимост от условията и срока на съответния граждански договор, в много от случаите това все пак е възможно.

Тук влияят фактори като например какво заплащане е договорено в документа, дали се плаща според изработени часове или според извършването на определен обем от работа. Според това вашият кредитен инспектор ще прецени дали връщането на исканата от вас сума може да протече безпроблемно, като се вземе предвид и това, за какъв период от време е сключен вашият граждански договор. Ако вие се нуждаете от неголям кредит, а гражданският договор е сключен за сравнително дълъг период от време, който покрива времето през което тече погасителния план по издължаването на заема, тогава има голяма вероятност кредитната институция да се съгласи да ви отпусне сумата.

krediti

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА