Кредит срещу залог на автомобил
Кредит срещу залог на автомобил

Кредит срещу залог на автомобил

5/5 - (13 votes)

Кредит с обезпечение автомобил

krediti-onlineАко имате потребността от свежи средства за да покриете разходите си по належащ разход или каквито и да било други нужди, можете да потърсите съдействие от различните фирми, които отпускат кредит срещу залог на автомобил. Това една много добра възможност, от която всеки собственик на кола би могъл да се възползва при нужда.

 



Вземи кредит с обратен лизинг до 100 000 лв. Подходящо за лица без доказан доход и лоша кредитнта история!
Това е финансов продукт, при който вие получавате пари, обезпечени с вашия собствен автомобил. Вие оставате собственик на колата, но ние ви предоставяме сумата, от която се нуждаете!


 

 

С този вид кредит можеш да имаш достъп до по-големи суми без да се притесняваш за условията, на които трябва да отговаряш, за да ти бъде отпуснат кредит.

 

 

Кредит с обезпечение автомобилДоста институции ще ви съдействат за паричен заем срещу автомобила, а с коя от тях точно да сключите сделката ще решите според условията, които предлагат.

Първият вариант е да потърсите услугите на заложна къща и да сключите сделката там. Но веднага изникват някои въпроси, като например, можете ли пак да използвате возилото си, при положение, че то е послужило за залог.

Ако вземете кредит от заложна къща, то тогава залогът следва да остане при тях, до пълното издължаване на сумата. Това не е много удобно, особено, ако разчитате повече на колата си и тя ви е жизнено необходима в ежедневието. От друга страна обаче, това донякъде ви гарантира сигурност, че автомобилът няма да има нужда от допълнителни разходи поне в срока до погасяване на задължението. Ако продължите да я ползвате и тя се нуждае от ремонт, положението ще бъде още по-обтегнато, от гледна точка на финансите.

Ако използвате услугите на банки, условията за разрешаване на кредит срещу залог на автомобил са различни в отделните институции. Най-добре би било да направите консултация на място или по телефона. При използването на тази услуга, автомобилът също най-често следва да бъде оставен на паркинг, където да е под наблюдение постоянно и да бъде минимализиран риска с нея да се случи нещо. И отново, вие ще сте спокойни, че тя е на сигурно място и след като върнете заетата сума, ще можете отново да си я ползвате, в състоянието, в което сте я оставили.

Пари срещу кола

Според специалистите, кредит срещу залог на автомобил е един от най-лесните и бързи начини да получите парите, от които спешно се нуждаете. Не отлагайте, направете го и си свършете работата.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА