Микрокредитиране
Микрокредитиране

Микрокредитиране

5/5 - (12 votes)

Още самото понятие микрокредитиране показва, че при тази услуга ще се борави с малки суми и това наистина е така. Става въпрос за безлихвени кредити, които обаче се отпускат за суми около 500 лв. или малко повече, в зависимост от конкретните изисквания на финансовата институция.

Това е добър вариант, когато ви се налага да платите нещо, а парите не ви достигат в настоящия момент. Например, изненадала ви е неочаквано висока сметка за някоя комунална услуга, а до заплатата ви остават още седмици. В този случай имате два варианта – или да помолите някой приятел или роднина да ви услужи с определена сума, или да се ориентирате сред предложенията на онлайн кредитните платформи и да получите безлихвен кредит до заплата.

Ако можете да уредите нещата само с помощта на услуга от приятели, тогава всичко е наред. Но в случай, че това не проработи, тогава нямате голям избор и по-добре да разгледате офертите на платформите, отпускащи бързи кредити.

В случай, че досега не сте били във взаимоотношения с нито една от тях, можете да се възползвате като нов клиент от тази удобна услуга – безлихвен кредит до заплата, наричан още и безлихвен кредит за сметки. Той е измислен така, че да можете да погасите задължението си в рамките на 30-дневен срок, без за това да дължите лихва. Разбира се, отпусканите по този начин суми не са големи и те наистина имат за цел да ви подпомогнат именно в такива моменти, когато става дума за покриване на някоя сметка или друг дребен разход, изникнал изневиделица.

Какво е необходимо да направите?

Само трябва да потърсите онлайн платформи, които предлагат бързи кредити и да изчетете внимателно условията, които ви предлагат. Обикновено всеки нов клиент може да се възползва от услугата за безлихвен микрокредит. Вижте дали лимита на средствата, които могат да ви бъдат отпуснати ви устройва и ако е така, просто попълнете онлайн формуляра. Служителите на съответната институция ще се свържат с вас и ще получите парите веднага.

 Микрокредитиране

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА