Мини кредит
Мини кредит

Мини кредит

5/5 - (11 votes)

Търсите онлайн мини кредит до заплата?

Мини кредит е тип бърз онлайн заем до заплата, който заедно с бърз кредит на равни месечни вноски, са едни от основните видове финансиране на кредитните компании в наши дни. Тези два продукта се различават от фирма до фирма. В този пост ще ви запознаем с най-често задаваните въпроси и отговори, които трябва да знаете, преди да вземете назаем чрез предложенията „мини кредит“.

 

 

Този тип мини заем отпуска ли се онлайн?

Да, достъпът до кредита се предоставя предимно онлайн. Това е най-лесният и бърз начин. Всяка небанкова институция ще ви отпусне заем до заплата онлайн с малка сума. Можете да кандидатствате онлайн и ще имате възможност да заемете каквато и да е сума пари, независимо колко е малка – 100, 200, 300 лв. и т.н.

Може ли да ми бъде отпуснат дългосрочен мини заем?

По начало кредитът се изплаща за максимум 30 дни. Освен това, когато кандидатствате за първи път, може да се възползвате от кредит с 0% лихва. Такъв заем отпускат само малка част от заемодателите, които искат да ви помогнат да излезете от финансовата безизходица, без да ви таксуват допълнително.

Възможно ли е да вземете назаем минимална сума пари без извлечение от банковата ви сметка?
Да и не. Някои небанкови институции, които отпускат мини заеми, искат вашето извлечение от банковата ви сметка, но не забравяйте, че има и други небанкови институции, които предоставят исканата сума пари, без да се налага да предоставяте извлечение по сметката, а само с лична карта.

Кои небанкови мини заеми са по-добри?

Очевидно най-добрите небанкови мини заеми са тези с 0% лихва. В интернет може да проучите най-добрите видове безлихвени заеми. Винаги проверявайте и мненията на други потребители в мрежата.

Възможно ли е да вземете мини заем, без да е необходима банкова карта?

Да, можете да вземете заем до заплата, дори ако нямате банкова карта, тъй като има десетки предложения за заем, чрез които можете да вземете назаем дори ако нямате карта, защото получавате пари директно от гишето на фирмата. Има и друг вариант и той е чрез касите на Изи Пей.

Кои фирми отпускат спешно мини заеми при максимално улеснени условия?

Повечето институции, които отпускат мини заеми, отпускат пари при лесни условия. Вие също може да направите пресяване и да обмислите решението си въз основа само на кредиторите, които имат най-малко условия.

Какъв вид мини кредити се отпускат от фирмите?

Кредитните компании обикновено отпускат малки суми пари за кратки периоди, например от 1 до 90 дни, понякога дори без лихва, но има и небанкови институции, които предоставят парични суми за периоди до 5 години при определени условия. Такива продукти са с лесни условия и без твърде много документи, чрез които може да вземете суми дори до 20 000 лева.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА