Неткредит – мнения
Неткредит – мнения

Неткредит – мнения

5/5 - (14 votes)

Net Credit мнения и информация за компанията

Пазарът на бързи заеми в България е достатъчно разнообразен и затова е необходимо да сте постоянно информирани за възможностите, които предлага.  На вашето внимание, представяме информация и мнения за една авторитетна небанкова кредитна фирма на българския пазар – Неткредит.

 

Неткредит – данни за компанията

 

Неткредит е регистрирана и лицензирана от БНБ през 2010, и е една от небанковите компании, които присъстват авторитетно на българския пазар. Компанията има право да администрира лични данни и да отпуска мини заеми – бързо, достъпно, изцяло онлайн.

Неткредит – бързи мини заеми

 

Бързото мини кредитиране от страна на компанията е изцяло онлайн организирано. Потенциалните клиенти могат да избират от бързи заеми в две направление:

  • Бърз кредит в диапазон от 50 до 500 лева, в гъвкаво организирано изплащане на вноските.
  • Бърз онлайн заем от 300 до 3000 лева, при изплащане на месечни вноски, в срок до една година.

 

Компанията обслужва онлайн клиентите си през цялата работна седмица, в събота от 10 до 5 следобед; в неделя е почивен ден. Всеки който проявява интерес към компанията и е решен да изтегли бърз заем, може да се възползва от онлайн кредит калкулатора, бързата и достъпна бланка за кандидатстване, бързото разглеждане на заявката и евентуално бързото одобрение. Парите се получават в посочената банкова сметка или чрез EasyPay. Сигурността и запазване на личното пространство на всеки клиент е гарантирано.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА