Нови фирми за бързи кредити
Нови фирми за бързи кредити

Нови фирми за бързи кредити

5/5 - (11 votes)

Когато овек е млад, той не може да не забележи колко много фирми за бързи кредити у нас рекламират по всички възможни начини своите финансови оферти. В България постоянно възникват фирми с все по-привлекателни оферти за нови бързи кредити. Без значение дали се интересувате от бърз или потребителски кредит, рекламата винаги гласи, че можете почти веднага и без всякакви трудности да усвоите желната сума. Предлагаме ви три начина, чрез които да се ориентирате коя е най-подходящотот предложение индивидуално за вас. Ето стъпките, които е добре да предприемете, за да сте сигурни, че ще направите най-изгодното решение за вас.

 

 

За начало може да проверите вашата кредитна история. Помислете дали имате задръжки, относно тегленето на заеми и в каква насока са. След като сте наясно със себе си и знаете от каква сума се нуждаете, колко време ще ви е необходимо да я върнете и какво оскъпявне би било разумно за вас, може да пристъпите към проучване на актуалните оферти на кредитния пазар. Започнете да търсите онлайн предложения, които отговарят на вашите изисквания и възможности. Всяка оферта крие плюсове и минуси за вас, така че внимателно разгледайте опциите.

Преговори със заемодатели

Макар, че има много утвърдени и нови бързи заеми онлайн, когато теглите кредит е добре да се отнесете сериозно и отговорно при избора на фирма и оферта. За да се минимизира опасността от допускане на грешки и за да сте напълно наясно с всички условия и ангажименти, които поемате, е добре да отидете във физическия офис на избраната от вас фирма. Възползвайте се от правото си кредитен консултант да ви разясни всичко необходимо, което вие сами не разбирате. Целта тук е не да се пазарите, а да видите какво е отношението на избраната от вас фирма към вас и дали комуникацията и с вас ви допада. Това може да бъде важно на един по-късен етап, защото, ако нещо от предложението не ви устройва, те могат да го променят и да го адаптират към вашите нужди и възможности. Независимо, дали става въпрос за популярни или нови фирми за онлайн кредити, те трябва да отогаварят на високи стандарти за обслужване на своите клиенти и вие сте в правото си да изисквате да се отнасят лоялно с вас и да ви обърнат нужното внимание.

Внимателно изчетете целия договор

Значителен брой от хората се заблуждават точно тук. Ако са ви посрещнали добре, но в договора има непопълнени абзаци, различни шрифтове, несъответствия и други на пръв поглед дребни детайли, които будят подозрителност, просто си тръгнете без да обяснявате защо. Договорът за кредит трябва да отговаря на строгите европейски стандарти за документи и всичко в него да бъде ясно и прозрачно представено. Съществуват много нови компании за бързи кредити, които макар, че все още не са толкова известни на хората, поддържат коректно отношение към всички свои клинти и успяват да създават сравнително бързо и голяма лекота голям потребителски кръг от редовни клиенти. Те отпускат привлекателни условия и кредити с 0% лихва за нови клиенти, а след ревовно погасяване на няколко малки кредита, отново отпускат нов безлихвен кредит.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА