Пари на заем веднага
Пари на заем веднага

Пари на заем веднага

5/5 - (14 votes)

Можете ли да получите пари на заем веднага? Какво представлява бързият онлайн заем, който получавате в същия ден?

През повечето време, когато възникнат финансови извънредни ситуации, сме свикнали да вземаме назаем пари от роднини, приятели или познати. Е, има случаи, когато не искаме да заемаме пари от познати, за да не даваме твърде много обяснения. Следователно наличието на голямо търсене на бързи заеми на пазара е допринесло за развитието на пазара на небанкови финансови институции, които предоставят бързи заеми както онлайн, така и в брой на гише.

 

 

Кредитните компании предлагат най-различни видове кредити, като най-често срещаните са до заплата и на месечни вноски. Небанковите кредитни дружества се подчиняват на правилата на БНБ, като са строго наблюдавани и обект на непрекъснат мониторинг.

Ето защо, когато става въпрос за бърз онлайн заем, можете да сте сигурни, че транзакцията ще се осъществи в безопасни условия.

На какви критерии трябва да отговарям, когато търся бърз заем днес?

За да се възползвате от онлайн заем веднага, трябва да отговаряте на следните две изисквания:

  • Трябва да сте навършили 18 години;
  • Трябва да сте български гражданин или да имате постоянно пребиваване в България.

Ако отговаряте на тези критерии, можете да се възползвате от бърз онлайн заем. Бъдете внимателни, защото има институции, които предлагат заеми на хора над 21 или дори 23 години. Тези случаи са доста редки.

За да получите бърз заем онлайн днес, са ви необходими следните документи:

– Сканирана лична карта в случай на бърз онлайн кредит или оригинален документ за самоличност в случай на заявление за кредит, направено на гишето в офис на компанията.

– Банково извлечение (в повечето случаи се изисква извлечение за последния цял месец и по-рядко за последните три месеца).

За да получите кредита възможно най-скоро, уверете се, че сте изпратили всички необходими документи, както и че сканирането на вашата лична карта е с високо качество, така че всички данни да са видими, включително снимката ви. През повечето време процесът на анализ се бави поради замъглените изображения на предадените документи. Що се отнася до банковото извлечение, най-добре е да изтеглите извлечението по сметката директно от Онлайн банкиране и да го изпратите във формат PDF. По този начин ще бъдете сигурни, че всички документи са в подходяща за анализ форма.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА