Начало » Погасителен план на заем

Погасителен план на заем

by

Как се прави погасителен план?

За да придобиете представа за погасителния план на кредита, който желаете да изтеглите, може да използвате кредитен калкулатор. Той ще  ви покаже каква ще бъде крайната цена на избрания от вас кредитен продукт.

ЗАЯВИ КРЕДИТ

Как се прави погасителен план

Методи за изпълнение на погасителен план на заем

– Чрез личната сметка от банковата карта на кредитополучателя. Това е най-лесният вариант, тъй като предполага бърз трансфер на средства и често е без комисионна. За да изплатите дълга по този начин, трябва да отидете на уебсайта на организацията, да влезете в личния си акаунт и да следвате инструкциите на услугата.

– На касите на българските банки. Тази опция за плащане включва посещение на клон на кредитна институция с лична карта, където клиентът превежда пари към данните на фирмата, като посочва номера на договора в основата на плащането.

– Чрез платежни терминали. За да направите това, в менюто на устройството ще трябва да изберете името на фирмата в категорията „Банкови операции“ (плащане на заеми или друга икона, в зависимост от терминала), след това да посочите телефонния номер (или договора) и накрая да въведете необходимата сума.

– В офисите на кредитната компания (ако има такива).

– Онлайн чрез приложението мобилно банкиране, като се използват услуги за интернет разплащане.
Всяка финансова институция описва подробно как правилно да изплатите заема и също така съветва по този въпрос в онлайн чата и горещата линия.

Важно е също така, че един добре адаптиран към вашите възможности и датите, в които получавате приходи, план за погасяване на онлайн бърз заем, може да помогне за просрочени дългове в други кредитни компании, ако ги имате. След изплащане на средствата и закриване на предишни дългове, просто трябва да извършите плащания по новия заем навреме и кредитната ви история ще се подобри. Това ще позволи в бъдеще да получавате по-изгодни оферти за заеми, включително и от банките.

ЗАЯВИ КРЕДИТ