Примерен погасителен план
Примерен погасителен план

Примерен погасителен план

5/5 - (14 votes)

Търсите ли примерен погасителен план?

Популярността на онлайн финансирането от кредитни компании се основава на скоростта, наличността на услуги и възможността да се получават заеми, без да се излиза от дома. В този пост ще анализираме как правилно да изплатим заем и ще обсъдим въпроси, които кредитополучателите често имат в процеса на изпълнение на своя погасителен план.

 

 

Как правилно да изплатите заем?

Отивайки на сайта „Заеми онлайн“, можете да преглеждате и сравнявате оферти от различни небанкови дружества. Получаването на заети на заем  средства директно на банковата ви карта е първият етап на взаимодействие с финансовите институции. За да запазите положителна кредитната си история и да избегнете големи плащания с начислени санкции, трябва да разберете нюансите на финансирането и да следвате стриктно правилата за погасяване на вашия заем.

Примерен погасителен план за кредит

krediti-online

Компаниите за финансиране предоставят информация за заемите по няколко начина: в личния акаунт на кредитополучателя на уебсайта на фирмата или в мобилното приложение, чрез обаждане на горещата линия и лично посещение на офиса. Клиентът може самостоятелно да изчисли остатъка от дълга, но е по-добре да се консултира със заемодателя. Т.е. вие може да направите сами изчисление, но единствено кредитен консултант на избрания от вас заемодател може да ви представи примерен погасителен план за кредит, който да ви покаже колко точно пари ще бъде реалната крайна цена.

Някои начини на плащане включват такси за превод и кредитополучателят може да не отчита тези незначителни суми. Това може да доведе до факта, че длъжникът ще счита заема за погасен, докато дългът няма да бъде на практика и ще се увеличава поради лихвите.

График за изплащане на кредита

Бързите заеми се отпускат с еднократно плащане на необходимата сума и предоставят  възможност за удължаване на срока за погасяване. Клиентът взема определена сума за уговорения период, като в края на периода той трябва да е платил цялата получена сума и натрупаните лихви.

Ако кредитополучателят не се справи с пълното изплащане, тогава повечето заемодатели ви позволяват да удължите периода на изплащане, при условие че бъде изплатена сумата на начислените лихви.

Вторият вариант на графика е периодично погасяване: веднъж месечно, веднъж на две седмици, веднъж седмично или друг период от време. Този принцип често се прилага за заеми със срок над 30 дни. В този случай датите на плащанията се определят от страните в договора.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА