Спешно ми трябват пари
Спешно ми трябват пари

Спешно ми трябват пари

4.9/5 - (18 votes)

Има време до заплатата, която чакате, но вие се нуждаете спешно от пари в момента? Това е доста често срещана ситуация, с която всеки месец се сблъскват значителен брой хора. Тук на помощ идват кредитните компании, предлагащи финансов продукт, наречен спешен или експресен кредит.

 

 

Искам спешно да взема назаем малко пари, какво да правя?

На много хора им се случва да си кажат: имам нужда спешно от пари и то още днес! За да разрешите проблемите, можете да се обърнете към фирмите за бързи заеми.

Тези заеми са малко по-скъпи от тези, отпуснати от банките, но те са незабавно решение за решаване на спешен или непредвиден проблем.

Понастоящем най-достъпните небанкови кредитни институции са фирмите за бързи кредити. Ако имате спешна нужда от пари, имате 18 години и стабилен доход, можете спешно да получите пари от фирмите за бързи кредити. Когато  поискате пари за първи път от институция за спешни пари назаем, сумата може да бъде между 500 и 3500 лева, но ако вече сте клиент на определена фирма, можете да поискате и по-висока сума.

Спешни кредити онлайн

Парите могат да бъдат получени в сметката ви за около няколко часа, да бъдат преведени на касите на Изи Пей или можете да поискате да ги получите в брой директно от физически офис на фирмата, която сте избрали чрез кредитен посредник. Можете да вземете назаем от небанково дружество, стига да се нуждаете от спешна сума пари. Може да ги възстановите според възможностите си от първата си заплата, първата пенсия или друг вид доход. Спешните заеми са насочени към клиенти, които искат спешни кредити, защото трябва спешно да покрият свои разходи, които не подлежат на отсрочка. Например им се налага да плащат дължимите сметки или да плащат на доставчиците си, да правят платежни нареждания и други.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА