Супер кредит
Супер кредит

Супер кредит

5/5 - (12 votes)

На кредитния пазар у нас в последно време се откроява един вид кредити, които се теглят масово и могат да се похвалят с голяма популярност. Това са супер кредитите с 0% лихва. Кредитът без оскъпяване ни позволява да върнем точно толкова, колкото сме взели назаем.

За да получим кредит без лихва, трябва да отговаряме на някои условия. Обикновено това са:
– Трябва да имаме пълнолетие. Кандидатстващите за безлихвен онлайн кредит трябва да са поне на 21 години, въпреки че има и оферти за такива кредити, за младежи, навършили 18 години.
– Нуждаете се от документ за самоличност. С информацията от него трябва да попълните вашето заявление за кредита. Понякога може да изискат от вас да направите прехвърляне на потвърждение и да изпрати копие на документа ви за самоличност.
– Следва да имате телефон, чиито номер е необходим на фирмата за бърз кредит. Понякога служител на кредитната компания може да ви се обади и да ви зададе въпроси, свързани с кредита.
– Трябва да имате банкова сметка и именно вие трябва да сте нейния титуляр. Това значи, че тя не може да бъде сметка на член на семейството или сметка, която споделят с друг човек.
– Следва да сте гражданин на РБ.
– Трябва да можете с писмен документ да докажете, че получавате доходи. Това условие може да се различава при отделните фирми. Някои кредитни компании приемат само документи като трудов договор, а други приемат и средства от обезщетения, издръжки, майчинство, наследствени пенсии, пенсии за старост или инвалидност и т.н. Някои компании също могат да ни помолят да предоставим доказателство за приходите, въпреки че обикновено е достатъчна декларация за размера на месечния ни доход.
Конкретните формалности и изисквания, на които трябва да отговаряте за да ви одобрят за заем без лихва, може да прочетете на официалния сайт на избрания от вас заемодател. Добре е да се запознаете с тях детайлно, тъй като всяка финансова организация има различни практики.
супер-кредит

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА