Начало » Супер кредит

Супер кредит

by

На кредитния пазар у нас в последно време се откроява един вид кредити, които се теглят масово и могат да се похвалят с голяма популярност. Това са супер кредитите с 0% лихва. Кредитът без оскъпяване ни позволява да върнем точно толкова, колкото сме взели назаем.

ЗАЯВИ КРЕДИТ

За да получим кредит без лихва, трябва да отговаряме на някои условия. Обикновено това са:
– Трябва да имаме пълнолетие. Кандидатстващите за безлихвен онлайн кредит трябва да са поне на 21 години, въпреки че има и оферти за такива кредити, за младежи, навършили 18 години.
– Нуждаете се от документ за самоличност. С информацията от него трябва да попълните вашето заявление за кредита. Понякога може да изискат от вас да направите прехвърляне на потвърждение и да изпрати копие на документа ви за самоличност.
– Следва да имате телефон, чиито номер е необходим на фирмата за бърз кредит. Понякога служител на кредитната компания може да ви се обади и да ви зададе въпроси, свързани с кредита.
– Трябва да имате банкова сметка и именно вие трябва да сте нейния титуляр. Това значи, че тя не може да бъде сметка на член на семейството или сметка, която споделят с друг човек.
– Следва да сте гражданин на РБ.
– Трябва да можете с писмен документ да докажете, че получавате доходи. Това условие може да се различава при отделните фирми. Някои кредитни компании приемат само документи като трудов договор, а други приемат и средства от обезщетения, издръжки, майчинство, наследствени пенсии, пенсии за старост или инвалидност и т.н. Някои компании също могат да ни помолят да предоставим доказателство за приходите, въпреки че обикновено е достатъчна декларация за размера на месечния ни доход.
Конкретните формалности и изисквания, на които трябва да отговаряте за да ви одобрят за заем без лихва, може да прочетете на официалния сайт на избрания от вас заемодател. Добре е да се запознаете с тях детайлно, тъй като всяка финансова организация има различни практики.
супер-кредит

ЗАЯВИ КРЕДИТ