Фератум – мнение
Фератум – мнение

Фератум – мнение

5/5 - (13 votes)

Кредит от Фератум мнения

zaem feratumБързото мини финансиране се превърна в силна алтернатива на банковите кредити. Това се дължи не само на търсенето от страна на потребителите, но и на успешното представяне на пазара на небанкови кредитни компании като Фератум. На вашето внимание, най-важното което трябва да знаете за компанията и нейните продукти.

 

 

Фератум – общи данни

 

Компанията има възможността да се рекламира като първата, която отпуска онлайн бързи заеми на българския пазар. Тя е официално регистрирана като „Фератум България“ ЕООД, през лятото на 2009 г. и е получила всички лицензи необходими за извършване на небанково кредитиране.

 

Фератум е част от международната Ferratum Group, създадена във Финландия, извършваща дейност в 25 държави на 5 континента.

 

Цели, дейност, продукти

 

Целта и дейността на компанията са взаимосвързани. Те се базират на непрекъснатото подобряване на онлайн услугите при търсене и кандидатстване за малки бързи потребителски заеми, а дейността и се осъществява онлайн.

Още с влизането в сайта www.ferratum.bg, всеки потенциален заемоискател може директно да се насочи към кандидатстването за кредитни продукти в диапазон от 50 до 5000 лева. Самото кандидатстване е максимално улеснено. В секцията с кредитни продукти можете директно да работите с кредитен калкулатор, който ще улесни изчисленията: сума, срок за връщане, погасителни вноски.

 

Може да се кандидатства от всички масови мобилни устройства от смартфон, андроид, лаптоп, таблет и настолен компютър. Бързо, сигурно, достъпно, по всяко време на деня. В сайта може да се запознаете с общите условия, с често задавани въпроси, с мнения на клиенти, и всичко, което може да ви е от ползва при търсене на бързи заеми. Компанията предлага възможност за удължаване срока на изплащане на кредита, като екстра качество в предлаганите заеми.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА