Кредити за хора с лоша кредитна история ( ЦКР)
Кредити за хора с лоша кредитна история ( ЦКР)

Кредити за хора с лоша кредитна история ( ЦКР)

5/5 - (12 votes)

Търсите кредит за лица с лоша кредитна история или как да изтегля кредит с лоша кредитна история от банка или небанкова институция

krediti-onlineКредитната история (ЦКР) е един от основните фактори за одобрение за  бърз кредит. Но това е валидно и за повечето видове кредити. Независимо дали кандидатствате в банка или в някоя от компаниите за кредити кредитната история на един човек говори за неговото минало и как той е обслужвал предишни кредити или задължения. БНБ е създала национален регистър и там се пазят кредитните истории на всеки потребител в България. Така че, когато смятате да закъснеете с вноската си, спомнете си за този кредитен регистър.

Отпускане на кредити независимо от ЦКР

Ако все пак се стигне дотам, че да опетните вашата кредитна история, то нещата са поправими,  но изключително трудно. Ето защо избягвайте да просрочвате каквито и да било задължения, за да сте спокойни за в бъдеще. Само така вашето кредитно досие ще бъде безупречно и шансовете ви за кредит ще нараснат.

Заеми и кредити за хора с лошо кредитно досие

Ако имате съмнения за лошо кредитно минало, винаги можете да направите справка в националния регистър. Особено ако ви предстои кандидатстване за голям кредит. Първо проверете вашата кредитна история преди да искате кредит от банка. Трябва да имате и готов план за погасяване на кредита, само така ще можете да плащате вноските си навреме. Независимо какъв кредит ще взимате, бърз, ипотечен или потребителски, вие трябва да сте предвидили неговото изплащане във времето. Винаги трябва да имате резервен план ако се случи така че изпаднете в неплатежоспособност. Така ще бъдете спокойни при непредвидена ситуация.

Кредит без проверка в ЦКР

Хората, които нямат добра кредитна история, също могат да кандидатстват за кредити. Те имат по-малки шансове. Може би банката ще ви даде кредит, но при по-високи лихви. С една дума условията няма да бъдат добри.

Алтернативен вариант са фирмите за бързи кредити у нас. Много от тях отпускат кредити дори на безработни, които нямат доходи. Размера на кредитите не са толкова големи, но условията са горе-долу добри.

Заявки за кредит се пускат и през интернет. Всяка фирма си има сайт, на който посредством кредитния калкулатор да изчислите абсолютно всичко. Трябва само да имате някаква яснота от какво точно се нуждаете.

kredit losho ckr

Още по темата:

  • Банки работещи с лошо цкр
  • Спешни кредити с лошо цкр
  • Кредити с лошо цкр без трудов договор
  • Уреждане на кредити с лошо кредитно досие

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА