Автокредити
Автокредити

Автокредити

5/5 - (12 votes)

Кредит за покупка на  нов или стар автомобил

krediti-onlineВ тази статия ще говорим за възможността да получим потребителски кредит с цел закупуване на автомобил. Това е добра възможност да спрем да се съобразяваме с градския транспорт и ходенето пеш, да закупим така чакания автомобил и то без да „изсипваме” истинската му цена накуп. Няма как да се отрече, че тази опция ни улеснява и спестява дълго време на работа и събиране на финанси, които освен това вървят и с неудобството и липсата на лична кола.

Ето няколко препоръки, които ще ви бъдат полезни.

  • Отделете време за проучване. Направете малко изследване на банковите и небанковите институции и условията, които те предлагат. Проучете какви суми отпускат, за какъв времеви период и с каква лихва. Накрая ще сравните всички оферти и ще разберете коя всъщност е най-изгодна. Не е лоша идея също да проучите и цените, които са изложени за автомобили в автокъщите.
  • Лошото кредитно минало не е добра предпоставка. Не е приятно, но е нормално, веднъж неспазили условията, да бъдете „нарочени” като потенциално неизпълняващи кредита си. Не всяка институция би се обвързала отново с вас, а дори и някоя да го направи, то при всички положения лихвите ще бъдат по-големи. Бъдете подготвени за това.
  • Не на последно място искаме да ви препоръчаме да разчитате на реномето на институциите. Сигурните банки или офиси за бързи кредити ще ви дадат спокойствие, че всички условия ще бъдат коректно изпълнени и от другата страна.

 

Надяваме се да сме били полезни с информацията, която изложихме. Нека вашият ход за автокредит бъде добре обмислен и при най-изгодни условия.

Още полезна информация: 

kredit-za-kola