Кредити в Германия
Кредити в Германия

Кредити в Германия

5/5 - (13 votes)

 Кредити за българи в Германия

zaem byrzoЖивотът ни поднася какви ли не изненади. Много често се налага да съберем набързо средства за нещо неотложно, а това се оказва трудно или дори непосилно. В този случай не ни остават много възможности за избор. И така стигаме до един от най-популярните начини да се сдобием бързо с желаната сума – теглене на кредит. Когато сте в България вероятно сте наясно какво трябва да направите и към кого можете да се обърнете за помощ. Как стоят нещата обаче, ако се намирате в Англия?

 

 

Оказва се, че този вариант доста усложнява нещата. На територията на нашата страна отпускането на кредити може да се случи значително по-бързо и по-лесно, но за да разчитате на заеми в Германия трябва да отговаряте на определени условия.

Чистото кредитно досие е абсолютно задължително.

За да изтеглите кредит в Германия вашата кредитна история трябва да са наистина безупречни. В този случай попадате сред щастливците, които могат да се възползват от различни преференции и олекотени процедури. Тегленето на кредит става лесно и вие няма да имате никакъв проблем за удовлетворяване на вашите неотложни нужди.

По различен начин обаче стоят нещата, ако имате лошо кредитно досие. Тогава получаването на кредит клони по-скоро към невъзможното. Оставате извън всякакви преференции и привилегии. Разбира се, не винаги е нужно да се използват услугите на банките. В Германия също има фирми, които предлагат бързи кредити за физически лица. В случай, че можете да предоставите документ, който удостоверява вашите постоянни доходи и те не са малки, вероятно ще успеете да реализирате сделка. Ако не сте от щастливците, работещи на постоянен трудов договор, тогава положението става по-обтегнато.

Необслужените кредити ще ви преследват и ще ви пречат всеки пък, когато решите да се възползвате от ново кредитиране. А ако необмислено решите да излъжете, всеки такъв опит може да завърши доста трагично и да се стигне до запор на всичките ви банкови сметки и понасянето на наказания и глоби.

 

Още по темата:

  • последствия при неплащане на кредит Германия
  • неплатени кредити в Германия
  • пенсионен кредит в Германия

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА