Ипотечен кредит за пенсионери
Ипотечен кредит за пенсионери

Ипотечен кредит за пенсионери

4.9/5 - (10 votes)

Търсите ли ипотечен кредит за пенсионери?

Много банки разработват лоялни изисквания към потребителите в тази категория. В същото време обаче финансовата организация също иска да се защити, тоест да се увери в надеждността на кредитополучателя.

Основни изисквания към потребителя за жилищни кредити за пенсионери.

Често, за да се получи ипотека за пенсионери, е необходимо да се предостави обезпечение – движимо или недвижимо имущество. Ако има по-млад съ-кредитополучател, това значително ще увеличи шансовете за получаване на средства. Понякога за тези цели трябва да имате поръчителство.

При какви условия се издава ипотека за пенсионери?

Важна роля при вземането на решение дали да се издаде ипотека или не се играе не само от финансовото състояние. Касовите бележки трябва да бъдат редовни и стабилни. Повредената кредитна история ще изиграе жестока шега. В този случай служител на финансова институция има право да откаже и да не обясни причината.

Какво ви е необходимо, за да завършите договора?

За да подпишете споразумение, ще трябва да съберете пакет документи. Той трябва да включва следните документи:

Също така си струва да носите документи, потвърждаващи собствеността върху залога. Ако има поръчители и съполучатели, струва си да предоставите информация за тях. Препоръчително е да изберете хора с добър CI за „спътници“, това също влияе върху вземането на решения.

Emporiki.bg е удобна онлайн платформа, която ще позволи на всички да се ориентират на финансовия пазар и да направят правилния избор.

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА ЗАЯВИ КРЕДИТ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА ЗАЯВИ КРЕДИТ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА ЗАЯВИ КРЕДИТ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА ЗАЯВИ КРЕДИТ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА ЗАЯВИ КРЕДИТ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА ЗАЯВИ КРЕДИТ