Кредити с 0% лихва
Кредити с 0% лихва

Кредити с 0% лихва

5/5 - (12 votes)

Първи кредит без лихва или как да взема безлихвен бърз кредит до заплата за един месец

krediti-onlineКредити с 0 процента лихва е често срещаната реклама в интернет. Бумът на кредити онлайн е значителен през последните няколко години. Докато едни хора ги е страх и изобщо не искат да помислят, да взимат бързи кредити, то има други пък които нямат проблеми с това и дори разчитат именно на такива бързи пари, когато са в затруднение. Всъщност по-добре да спасиш финансово ситуацията и да вземеш бърз кредит, отколкото да се чудиш какво да правиш и от кой да вземеш заем. Процента на бързи заеми е предимство на компаниите за кредити. Всеки би искал да вземе кредит без да дължи никаква лихва, такъв кредит наистина си струва. Такава услуга обаче банките не предлагат. За разлика от компаниите за бързи кредити.

Безлихвен бърз кредит до 30 дни

Такива кредити  имат своите специфични особености и именно към тях ще насочим нашето внимание. Кои фактори обуславят бързите кредити в България?

За да вземете бърз кредит ви трябва само смартфон или компютър. Всичко става през интернет. Кредит с 0% лихва е  една от най-добрите възможности за хора, които са в затруднения. Почти всички компании за кредити имат интернет страници.

Безплатен първи кредит

Най-често кредит с 0% лихва са такива до заплата или кредити до аванс. Изплащането на кредита става когато вземете заплата, така че в повечето случаи имате само една-единствена вноска.

Услугата обаче се предлага само на потребители, които са първи за компанията. Това е начин за привличане на нови потребители.

Лихвата ще бъде нулева ако върнете заема без да закъснеете. В противен случай на вас ще ви бъде начислявана лихва.

Критериите по тези кредити се определят от два основни фактора – това са лихвата към кредита и таксите. Много е важно да знаете каква ще бъде крайната сума която трябва да върнете. Както споменахме, ако сте нов клиент за дадена фирма то най-вероятно ще вземете безлихвен заем.

Не бързайте преди да се информирате достатъчно относно кредитите. Разгледайте колкото се може повече оферти. Изчислете всичко на лист, яко сметките излизат действате смело за кредит.

kredit б0 lihvado-zaplata

Още по темата:

  • Безлихвен кредит до 1000 лв.
  • Безлихвен кредит за млади семейства
  • 0% лихва за първи кредит без доказване на доходи

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА