Кредитна карта без доказване на доход
Кредитна карта без доказване на доход

Кредитна карта без доказване на доход

4.8/5 - (16 votes)

 

Онлайн издаване на кредитна карта / съдействие за кредитна карта

krediti-onlineПовечето хора и най-вече жените обичат да пазаруват. Така че трудно могат да се лишат от удобството, което предоставя кредитната карта. С нея могат да се купят най-различни неща. Дори когато сте останали без пари, благодарение на вашата кредитна карта можете да платите за нещо, което ви трябва. Покупка на телевизор, плащане на данъци, купуване на билет за самолет, плащане за зъболекар и много други.

Кредитни карти за хора с лошо цкр

Когато отивате на шопинг само с дебитна или кредитна карта, винаги си носете документ за самоличност или поне шофьорска книжка, защото мога да ви ги потърсят. Законът разрешава това на продавачите, но той е във ваш интерес. Така ако някой ви открадне кредитната карта, той няма да може да я ползва, ако не се идентифицира.

Пазарувайки с кредитната карта вие я подавате на продавача, който я пъха в специален постерминал. Често пъти ние клиентите сами правим това. Когато излезе бележка, че транзакцията е осъществена, потвърждавате плащането с подпис и прибирате обратно вашата кредитна или дебитна карта.

Процента на пазаруващи с дебитни карти през интернет нараства с всяка изминала година. С нея може да се плати и да се купи абсолютно всичко през интернет. Просто отивате на сайта или онлайн магазина, в който сте си харесали някакъв продукт. Кликвате върху избрания от вас продукт и следвате стъпките, попълвате формуляр онлайн. Често пъти тези сайтове не изискват регистрация, вместо това са разработили бърза форма за поръчка. Когато стигнете до полето за кредитната карта въведете нейният номер. Задължително трябва да имате имейл, него въвеждате при заплащането и получавате потвърждение че то е осъществено. За по-голяма сигурност проверявайте наличността на вашата кредитна карта през определен интервал от време.

Внимавайте когато плащате с кредитна карта, ако ползвате пари на кредит трябва да ги върнете навреме. Гратисните периоди обикновено са в рамките на два месеца, през това време не дължите лихви на банките.

Пазарувайте само от утвърдени интернет сайтове. Ако имате съмнения за някой сайт, просто не го ползвайте. Иначе рискувате да бъдете измамени.

Кредитна карта без доказване на доход

ПРОЧЕТЕТЕ  ОЩЕ:

  • коя кредитна карта е най-изгодна
  • съдействие за кредитна карта
  • кредитни карти условия за издаване
  • кредитна карта лоша кредитна история / лошо цкр
  • кредитна карта годишна лихва
  • кредитна карта без лихва
  • кредитна карта в Германия
  • кредитна карта в Англия
  • кредитна карта за пенсионери

 

 

 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА