Онлайн кредитиране
Онлайн кредитиране

Онлайн кредитиране

5/5 - (12 votes)

krediti-onlineМоже да се говори много за специфичните характеристики на онлайн кредитирането. В този пост опишем изискванията за получаване на онлайн кредит, размер, за който може да се кандидатства, както и какво става, ако сте с лоши ЦКР.

Изискванията, за да получите положително становище варират във всяко банково или небанково дружество. Те се детерминират от размера и вида на кредита. Онлайн заемите са най-гъвкавите, достъпни и бързи кредитни продукти на пазара в наши дни. Те се отпускат без обезпечение, гаранция, поръчител или друг вид обезпечение. За тях е нужно само да сте български гражданин, да сте пълнолетни и да притежавате актуален документ за самоличност.

Онлайн кредитиране

Онлайн кредитирането позволява на хората да разрешат свой икономически казус или да постигнат своя финансова цел. Със средствата гражданите могат да получат до няколко часа и само с няколко клика парична помощ за плащане на битови сметки, закупуване на електроуреди от първа необходимост или да направят неотложен ремонт на дома или леката кола. Не се събират и подписват купища документи и клиентите няма нужда да информират кредитодателя как ще изразходват средствата. Те могат да заминат с тях на екскурция или да купят подарък на свои близки.

 

ИЗБЕРИ БЪРЗ КРЕДИТ СПОРЕД  ЖЕЛАНИТЕ УСЛОВИЯ И  СУМА 

 СУМА ИСКАНЕ
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 500 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 2000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА
БЪРЗ КРЕДИТ ДО 8000 ЛЕВА